Όλοι οι Αστέρες του ποδοσφαίρου για καλό σκοπό (video + pics)

Εδώ και δύο μήνες, το CFL διοργάνωσε το Fantasy Kick Challenge με απώτερο σκοπό και στόχο να ενισχύσει το έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή».

Με τη συνεργασία των μεγάλων ομάδων του νησιού μας και της Εθνικής Κύπρου, οι οποίες… άνοιξαν τις πόρτες τους σ’ εμάς, έγινε κατορθωτό όπως χαρίσουν χαμόγελα κι ελπίδα σ’ αρκετούς συνανθρώπους μας.

Χωρίς τη βοήθεια των πρωταγωνιστών τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Ανόρθωση, ΑΕΚ, Απόλλωνας, ΑΕΛ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Εθνική Κύπρου ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Συνδυάζοντας «πειράγματα», διασκέδαση και δεξιοτεχνία, τρεις ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα διαγωνίστηκαν, σούταραν και σκόραραν… βάζοντας «Γκολ στη Ζωή».

Πλέον, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί θα δοθεί ως εισφορά από το Cyprus Fantasy League στο «Γκολ στη Ζωή» για να το διαχειριστεί.

Η παράδοση της επιταγής θα γίνει την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο ΥSarena (Αγ Αθανάσιος Λεμεσός).

Καλούμε όλο τον κόσμο όπως «αγκαλιάσει» για ακόμα μία φορά αυτή την προσπάθεια, στην κορύφωση της διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρωθεί με αρκετά ακόμα σουτ από Αστέρες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», «ανεβάζοντας» κι άλλο τον αριθμό του ποσού που θα παραδοθεί.

Να είστε όλοι εκεί…

To Cyprus Fantasy League είναι το μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου που σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις scouter σε μια από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, να ταξιδέψεις στον τελικό του Champions League και να κερδίσεις και άλλα πολλά εβδομαδιαία και μηνιαία δώρα.

Μπες και εσύ στον μαγικό κόσμο του cfl.com.cy!

Θυμηθείτε πατώντας ΕΔΩ την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας,  ΕΔΩ την συμμετοχή των παικτών της ΑΕΚ στο Fantasy Kick Challenge, ΕΔΩ για την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, ΕΔΩ για την συμμετοχή των παικτών της ΑΕΛ, ΕΔΩ για την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, ΕΔΩ για την συμμετοχή των παικτών της Ομόνοιας κι ΕΔΩ τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, όπως επίσης ΕΔΩ θα δείτε και την συμμετοχή της MC Media.