ΒΙΝΤΕΟ: Ενθουσιασμένοι με το Meridian Bet League οι πρωταγωνιστές

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη για άκρως επιτυχημένο εταιρικό τουρνουά της Meridian Bet League το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στο YS STADIUM στον Άγιο Αθανάσιο. Ένα γήπεδο πλήρως ανακαινισμένο, με υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις στη Λεμεσό.

Οι αθλητικοί συντάκτες της MC Digital Media βρέθηκαν στα γήπεδα και είχαν την ευκαιρία μιλώντας με τους συμμετέχοντες να διαπιστώσουν την μεγάλη τους ικανοποίηση για το άρτια οργανωμένο από όλες τις απόψεις Meridian Bet League.

Το γεγονός ότι η διοργάνωση είναι πολύ ψηλού επιπέδου με την παρουσία επαγγελματιών διαιτητών και ποδοσφαιριστών που έπαιξαν σε ψηλό επίπεδο καθιστά το Meridian Bet League ως ένα πολύ ελκυστικό μίνι πρωτάθλημα.

Το κίνητρο είναι μεγάλο για τις ομάδες που θα διακριθούν με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι οι συμμετέχοντες που θεωρούν ότι πρέπει να καταστεί θεσμός για την πόλη της Λεμεσού όπως αναφέρουν στις δηλώσεις του.

Όλοι απολαμβάνουν την συμμετοχή τους στο Meridian Bet League και το βίντεο που ακολουθεί το επιβεβαιώνει.

 

Το τουρνουά που διοργανώνεται από την Meridian Bet με τη συμμετοχή 12 ομάδων, άρχισε στις 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Φεβρουαρίου.

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 2 χιλιάδες ευρώ.

Η ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση θα ταξιδέψει για την Αθήνα με τα αεροπορικά εισιτήρια πληρωμένα.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα κερδίσει season tickets για κάθε παίκτη της.